GooFra Optics genomineerd voor de Brilliant Business Awards

EN DE GENOMINEERDEN ZIJN.. 

De genomineerden zijn bekend!! Natuurlijk stikt het in de Westelijk Mijnstreek van mooie ondernemingen. Voor de Brilliant Business Awards hebben we een selectie gemaakt van de ondernemers die het beste aansloten bij de genoemde criteria. Hieronder een overzicht van de genomineerden per categorie. Gefeliciteerd!!

 De Diamant gaat naar de onderneming die economisch succesvol is met ideeën, ontwerpen, producten of een bedrijfsconcept en daarmee een visitekaartje is voor de regio.
Genomineerd zijn: Daily Fresh FoodMelano Jewelry en Nedlingrootschalige wasserij voor horeca, gezondheidszorg en industrie.

 De Robijn gaat naar de onderneming die in korte tijd een belangrijke speler op de markt werd en potentieel heeft voor de toekomst. Genomineerd zijn: Bie Bijen DierenartsenGooFra Optics ontwikkelaar van technologieën om de samenstelling van materialen te kunnen meten en LEDsgoforthebest.com specialist in LED-verlichting.

De Parel gaat naar de meest klant- of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening. Genomineerd zijn: Brouwerij de FonteinCayboo en Els Jacobs Uitvaartonderneming.

*Staat jouw favoriet erbij of wil jij weten wie er met de prijzen naar huis gaan, zorg dan dat je aanwezig bent tijdens de Brilliant Business Awards op 22 januari 2018!

Tags: No tags

Comments are closed.