Over

Goofra-team-John-Peter-web

De ondernemer Peter Franssen (op de foto rechts) was mede oprichter en algemeen directeur van Admesy in 2006 tot maart 2013. Samen met John Gooren (op de foto links), voorheen vestigingsmanager en bedrijfsleider in de retailmarkt is in januari 2014 het bedrijf GooFra Quality Products opgericht. Het bedrijf is gevestigd aan de Hofdwarsweg 57 A, op bedrijventerrein Krawinkel, te Geleen en is een particuliere onderneming.

Het doel van GooFra Quality Products is: het ontwikkelen van een spectrometer die NAUWKEURIGER,  SNEL, FOUTLOOS en NIET DESTRUCTIEF de samenstelling van stoffen kan analyseren en/of controleren.

In 2015 is er een octrooi verleent  voor de technologie welke is ontwikkeld voor deze spectrometer. Eind 2015 is er, mede dankzij de financiële bijdrage van het LBDF, gestart met de bouw van het optisch laboratorium.

In 2016 is de website www.goofraoptics.com gelanceerd, tevens zijn er diverse onderzoeksprojecten gestart naar toepassingen van de nieuwe spectrometertechnologie. Limburgmakers en LED brainport 2020 subsidiëren een gedeelte van deze onderzoeken.

Ook in 2016 is samen met de Universiteit van Leuven (B)  een platform opgericht http://www.flandersfood.com/projecten/i-fast voor onderzoek naar toepassingen van onze technologie in de “food” sector.

GooFra Optics: de nieuwe standaard in spectrometrie!

(c) 2016 Goofra // webdesign TASK4 Studios