Rabo Duurzame Innovatieprijs 2019

Gefeliciteerd! Je bent genomineerd

GooFra Optics uit Geleen genomineerd voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2019

GooFra Optics is met hun baanbrekende spectrometrie technologie, uit ongeveer 200 inzendingen, genomineerd in de categorie Circulaire economie & klimaat voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2019. Op 6 september zal GooFra Optics, net als de 10 andere genomineerde, in deze categorie een presentatie geven, op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht, over hun ontwikkelde technologie en de mogelijkheden hiervan. Uit deze 10 genomineerde zullen dan 3 finalisten worden gekozen. Op 26 september zullen, op Terschelling, de winnaars bekend gemaakt  worden in elke categorie.

Deze prijs is in het leven geroepen door de Rabobank, zij stimuleren hiermee ondernemers met innovatieve oplossingen. Er zijn in 3 categorieën waar deelnemers zich voor konden inschrijven: Food & Agri, Circulaire economie & klimaat en Vitale gemeenschappen & zorg.

GooFra Optics

GooFra Optics heeft een technologie ontwikkeld waarmee het mogelijk is om plasticafval nog beter te kunnen herkennen. Als het plastic beter kan worden gescheiden hoeft er minder plastic te worden verbrand, zijn er minder grondstoffen nodig en wordt er CO2 uitstoot bespaard, wat veel beter is voor het milieu. GooFra Optics wil hiermee een bijdrage leveren aan de circulaire economie.

Business Innovatie Team Limburg (BITL)

GooFra Optics is getipt over de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2019 door @Remon Plummen van het Business Innovatie Team Limburg (BITL) van de Rabobank. BITL probeert innovatieve bedrijven uit te dagen, te coachen, te verbinden en te financieren.

Rabo duurzame innovatieprijs
Tags: No tags

Comments are closed.